"Soha többé nem engedem meg magamnak, hogy annyira szeressek valakit, hogy elvesztése fájjon."
"Soha többé nem engedem meg magamnak, hogy annyira szeressek valakit, hogy elvesztése fájjon."

Egy újabb álomarcú lány, most Oroszországból, avagy egy újabb próbatétel a szívnek.

Vajon tisztességesek e az orosz lányok annyira, mint amennyire szépek?

Újabb igaz történetemet osztom meg veled. Újra próbatételnek vetett alá a sors, és hogy miként álltam a sarat, az hamarosan kiderül…

Annak, aki nem érti a főcímben az árnyalt utalásomat, szíves figyelmébe ajánlom korábbi írásaimat, amelyek románcomat egy amerikai lánnyal lett hívatott publikálni a nagyérdemű elé!

Ez az első rész: http://vajesz.hu/vajesz-hu-blog-egy-amerikai-alomarcu-lany-nigeriabol/

Ez pedig a második: http://vajesz.hu/a-vajhati-pasi-esete-a-phoenixi-csajjal-a-dilemma/

Miután szakítottam az amerikai lánnyal, hosszú szünet után újra aktiváltam magamat a Badoo-n. Tettem ezt mindazért, mert ha másra nem is volt jó ez a “kapcsolat”, arra mindenképpen pozitív hatása volt, hogy kinyíltam, tudtam, -képes voltam érezni, álmodni, vágyakozni.

Aztán hogy mennyire változott eme társkeresőhely, – az azon fent lévő csajok színvonala, komolysága, eredetisége? Kurvára nem változott semmi sem, az ezzel a témával kapcsolatos írásom óta!

Ha nem olvastad , akkor itt, és itt pótolhatod! 🙂

A lényeg az, olykor felnéztem az oldalra, szemügyre vettem a “sorstársaimat”. Aztán folytatódott a versengés, küzdelem…

Azaz, aki tetszett, azt “tetszékeltem”, annak viszont én nem tetszettem, és aki engem tisztelt meg ” lájkjával”, az meg nekem nem! 😀 Persze voltak olyanok is, akikkel úgymond kölcsönös volt a szimpátia! De ők még véletlenül sem környékbeliek voltak. Ezen már ki sem akadtam, megszoktam, hogy valamiért a helyi nők mélyen leszarnak, nem tudom, talán rossz a hírem, ez lehet az oka! 😀

Ami viszont továbbra is kiakasztott, – akaszt a mai napig is, hogy az, akivel kölcsönös a szimpátiánk a fotók alapján, még az is leszar! Miként?

Hát hogy illedelmesen ráírok, megköszönve, hogy elnyertem a tetszését, és sajnálatomat fejezem ki, hogy több száz kilométer választ el minket ahhoz, hogy személyesen is találkozhassunk. Erre a reakció általában az, hogy nem válaszolnak, az extrém hozzáállás pedig az, hogy letiltanak!

Hát kik ezek, mik ezek a nők, csajok???? Soha nem beszélek tiszteletlenül, obszcén tartalommal, és nem is küldök úgymond illetlen tartalmú fotókat magamról!

Azt a gyökér qrva mindenüket!

Na de eltértem az eredeti témától…Mert aztán tetszését fejezte ki egy gyönyörű lány, én meg pláne hogy vissza! 🙂 Gondoltam, kezdődik egy új kihívás, mérkőzés a semmiért!

Ez volt szeptember 25.-én…

Én úgy emlékszem, hogy a képe alatt Pécs városát olvastam, de mivel aznap dolgoztam, nem volt időm tüzetesen visszanézni. Rám írt pár perc múlva, hogy adjam meg az e-mail címemet, mert azon keresztül szeretne velem beszélni, és képeket küldeni magáról. Én hezitáltam, bár sejtettem, hogy egy email címmel tán nem nagyon tudnak visszaélni, maradt a bizalmatlanságom, és nem adtam meg neki.. Aztán eltelt egy kis idő, újra írt üzenetet, hogy ha nem, akkor nem, nem fog várni örökké… Na, ettől persze hogy beparáztam, és már ment is neki a címem! 😀

Másnap reggel várt is egy levél, tőle. Egyúttal törölte is magát a társkereső oldalról.

Bemutatkozott, hogy ő egy orosz lány… Érdekes volt számomra, hogy magyarul kaptam a levelet, a google-fordító által már lefordítva. Akkor sejtheted, milyen minőségben jöttek át a gondolatai…

Kb így, és most szóról szóra bemásolom ide az írását:

” Hello.
Köszönöm, hogy válaszoltál. Vártam tőled levelet. Elnézést kérlek, nem válaszolt azonnal.
Oroszországban élek. Nincsenek gyermekeim és nincsenek házasok. Szabad lány vagyok.
Ha akarod, elmondhatsz magadról. Folytatni akarom veled a levelezést. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a kapcsolatot, és regisztrálok egy társkereső oldalon.
Nem találtam komoly kapcsolatot a városomban, ezért kezdtem komoly kapcsolatot keresni az interneten.
Tartós, komoly kapcsolatot akarok találni egy férfival, aki szeretni fog. Meg akarom találni az igaz szerelmet.
Remélem, hogy megismerkedni fog fejleszteni, és még jobban megismerjük egymást.
Várom tőled a választ. Én egy fényképet készítettem otthonról. Remélem, élvezni fogja a fényképeimet.
Azt is szeretném, ha küldné nekem fényképeit. Remélem, hogy érdekel téged.
Megteszem az első lépést, hogy megismerjem egymást. Várom a válaszát. “

Hát így kezdődött…

Én természetesen hárítottam, hogy nem vagyok híve a távkapcsolatnak, másrészt én nem beszélek oroszul, és sajnos angolul is csak keveset, rengeteget felejtettem. Másrészt nem titkoltam ellenérzésemet az internetes, külföldiekkel való kapcsolatfelvételről. Már az első levelemben röviden felvázoltam az amcsi csaj próbálkozásait, és a bizalmatlanságomat. Elismerte, hogy vannak rossz szándékú emberek, de vannak pozitív példák is, amibe nem akartam belekötni, hiszen én is ismerek ilyet. Olvastam nem egy történetet, ami bár csodaszámba megy, de igaz, valós történet. Erre majd még később visszatérek!

Nos, belementem a játékba, tesztelni akartam, mi fog ebből kisülni, és próbára tettem, mi a végső szándéka!

Biztos voltam pár dologban már az elején. A legfontosabb az volt, hogy addig megyek el a társalgással, a levelezéssel, amíg nem írja azt, hogy pénzt kér tőlem, vagy arra utaló magatartást nem tanúsít!

Abban is biztos voltam, hogy valódi a csaj, azaz azzal beszélgetek, akit a képeken látok. Később már hivatalos okiratok is bizonyították valódiságát.

Ő egy gyönyörű orosz lány! Bárcsak tehetnék fel sok-sok fotót róla! Tulajdonképpen az én ideálom, úgy kb tökéletesen kivitelezve! Szépséges arc, hosszú barnás-szőke haj, vékony, de kecses, izmos lábak, formás feszes keblek, hosszú lábak, varázslatos popsi!

Tudod mit gondoltam? Hogy merj nagyot álmodni, és álmod valóra válhat! 🙂 És és újra álmodoztam álmaim nőjének eljöveteléről, miközben a valóságot is tisztán láttam…

Mert ugyan mi abban a logika, hogy egy csodaszép , fiatal orosz lány nem talál magának társat egy 12 milliós nagy városban? Nem, neki egy 52 éves, ráncos arcú, csóró magyar faszi kell, ugye? 😀 Ezeket mind le is írtam neki, a mihez tartást végett azt is , hogy nyista lóvém! 😀 De neki csak én kellek továbbra is! 🙂

Na de azt ne hidd, hogy mindent most fogsz megtudni a sztoriról! Gyere vissza a történet folytatásáért, hidd el, megéri! 😉 A játszmának még nincs vége!

Az első fejezet végére egy dalt kaptok, én kaptam tőle, hát hallgassál bele te is! 🙂 Náluk ez a szám nagyon menő, hazai előadótól.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

6 hozzászólás “Egy újabb álomarcú lány, most Oroszországból, avagy egy újabb próbatétel a szívnek.”